Teme
Top 40 ličnosti u trenutnom fokusu
Pretraživač

Ilda Šaulić

Sve teže podnosim laži o ocu!

Ilda Šaulić 
lda Šaulić tvrdi da ne dozvoljava nikome i ničemu da joj pokvari dobro raspoloženje, ali priznaje da se nedavno žestoko iznervirala zbog pojedinih informacija u novinama. Lažna vest da je njen tata Šaban doživio infarkt ozbiljno je poremetila mir njene porodice. Osim toga, Ilda za Vesti objašnjava zašto joj je zasmetalo što je njen prošlonedeljni nastup u Dimitrovgradu, kako kaže, ispolitizovan.


"O toj suludoj priči koja se pojavila o tatinom navodnom infarktu, uopšte ne želim da govorim. Mnogi su me zvali da, kao, provere da li je to tačno što mi je bilo potpuno suludo, strašno, morbidno...Ma nemam reči. Mnoge moje kolege dobijaju naslovne strane sa svojim ružnim i tužnim pričama. Pričaju kako su pobedili bolesti, kako su preživeli razvode i gubitke bližnjih. Meni je to strašno i nikada od neke svoje muke ne bih pravila marketing", kaže Ilda.
 
Kako je vaša porodica podnela lažnu vest?

"Čitava porodica i naši prijatelji su se potresli. Iako smo znali da tata uopšte nije bio tamo gde je, navodno, doživeo infarkt, bilo je strašno. Poludela sam pokušavajući da ga dobijem telefonom i odahnula sam kada je tata ujutru konačno uključio mobilni telefon i počeo da odgovara na pozive. Bio je u Parizu, spavao je u jednom hotelu, rano je legao i isključio je telefon da ga niko ne bi uznemiravao. Tek kada sam mu čula glas, pao mi je kamen sa srca".
Ilda Šaulić
Šta mislite, ko lansira takve priče?

"Nemam pojma, to je toliko strašno da i ne zaslužuje nikakav komentar. Što je najgore, nije prvi put da se takve priče o tati pojave u javnosti. Bilo je priča da je stradao u saobraćajnoj nesreći, na naslovnoj strani jednih novina je pre godinu dana objavljeno da ima strašnu bolest... Jezivo! Daleko bilo, što bi rekao naš narod. Razumem ja da novinama trebaju zvučni naslovi, ali pređene su sve moguće granice. Rekoh vam da sve to želim da zaboravim, da ignorišem, da neću da komentarišem.

Zašto vas boli, kako rekoste, politizacija vašeg nastupa?

"Čitam kako podržavam Koridor 10, kako podržavam Mrkonjića...Sve je to u redu, podržavam sve što se gradi u Srbiji, dobro poznajem ministra Mrkonjića, ali moj nastup u Dimitrovgradu nema veze s njim i s politikom. Otišla sam da pevam na poziv direktorke firme Alpina, koja je bila pokrovitelj mog nastupa, i to nema blage veze sa politikom. Nervira me što se danas sve stavlja u političku konotaciju. Potpuno sam apolitična, politika me uopšte ne zanima. Neopredeljena sam politički i uvek ću se odazvati pozivu da pevam, ma od koga on dolazio".

Izvor: Vesti
Balkanmedia - 29.04.2011.
Ilda Šaulić video izbor:
A komentar ?
Ilda Šaulić Trackback(14)
Balkanmedia Video Portal
musicBox
1
Bila je to teška noć! Ima jedna krčma u planini Umjetnica na djelu! Vježbaju